Effective Giving

Tijdens de FIN-najaarsbijeenkomst op 23 november verzorgden wij de parallelsessie: Streven naar maximale impact. Wij zouden graag alle FIN-leden willen vragen om deze korte enquête (5 minuten) te beantwoorden.
lees verder >>

Wijdoenmee.nu

Het online platform WWW.WIJDOENMEE.NU heeft sinds mei 2016 landelijk 200 initiatieven voor- en door vluchtelingen financieel gesteund. Er is voldoende budget voor het financieren van nogmaals 200 initiatieven.
lees verder >>

Iona Stichting - Symposium

Op zaterdag 11 november 2017 organiseert de Iona Stichting een symposium met Tho Ha Vinh (director Bhutan Institute Gross National Happiness) en Gerald Häfner (mede-oprichter van Die Grünen).
lees verder >>

Mystiek Vermogensfondsen Wegnemen

Interview met Suzette de Boer op platform 'Voor Nu en Later... Erven, Schenken en Nalaten'.
lees verder >>

Reactie SBF op het Regeerakkoord

Het Regeerakkoord is door SBF doorgenomen op maatregelen die direct van invloed zijn op (de randvoorwaarden voor) de filantropische sector. De nieuwe coalitie lijkt gevoelig voor de oproep van de sector om filantropie te erkennen als een belangrijk fundament voor maatschappelijke binding en actief burgerschap.
lees verder >>  Corporate Foundations Bijeenkomst 1 november

  Op 1 november organiseert de FIN een bijeenkomst speciaal voor bedrijfsfondsen bij de GSRD Foundation te Amsterdam. 

  De ontvangst is vanaf 13.30 uur. Het programma begint met een presentatie over ´Effectief geven vanuit het perspectief van een vermogensfonds’ door Pieter Stemerding (directeur Adessium Foundation), hierna volgt een presentatie door Ingeborg Zwolsman (Senior Projectmanager Vebego Foundation) over ‘Hoe een Corporate Foundation de corporate goals versterkt’.

  De middag wordt afegesloten met rondetafelgesprekken en vervolgens een borrel.

  * Alleen toegankelijk voor bedrijfsfondsen en MVO afdelingen van bedrijven.

  Terug