Effective Giving

Tijdens de FIN-najaarsbijeenkomst op 23 november verzorgden wij de parallelsessie: Streven naar maximale impact. Wij zouden graag alle FIN-leden willen vragen om deze korte enquête (5 minuten) te beantwoorden.
lees verder >>

Wijdoenmee.nu

Het online platform WWW.WIJDOENMEE.NU heeft sinds mei 2016 landelijk 200 initiatieven voor- en door vluchtelingen financieel gesteund. Er is voldoende budget voor het financieren van nogmaals 200 initiatieven.
lees verder >>

Iona Stichting - Symposium

Op zaterdag 11 november 2017 organiseert de Iona Stichting een symposium met Tho Ha Vinh (director Bhutan Institute Gross National Happiness) en Gerald Häfner (mede-oprichter van Die Grünen).
lees verder >>

Mystiek Vermogensfondsen Wegnemen

Interview met Suzette de Boer op platform 'Voor Nu en Later... Erven, Schenken en Nalaten'.
lees verder >>

Reactie SBF op het Regeerakkoord

Het Regeerakkoord is door SBF doorgenomen op maatregelen die direct van invloed zijn op (de randvoorwaarden voor) de filantropische sector. De nieuwe coalitie lijkt gevoelig voor de oproep van de sector om filantropie te erkennen als een belangrijk fundament voor maatschappelijke binding en actief burgerschap.
lees verder >>    FIN film

    Om de doelstellingen en werkzaamheden van de FIN én de projecten van onze leden onder de aandacht te brengen, hebben we gekozen voor een film. U vindt er ook interviews met enkele FIN-leden. Graag delen we deze film met u.

    De film dient tevens als promotiefilm om de FIN meer bekendheid te geven en potentiële leden te informeren wat de FIN is en wat het lidmaatschap voor een fonds kan betekenen zodat zij kunnen focussen op datgene waarvoor ze zijn opgericht.

    Wilt u de film op uw eigen website zetten? Dat kan! Graag zelfs. Neem in dat geval contact met ons op waarna wij de link naar u zullen sturen. U kunt deze film ook delen op Twitter.

    Terug