Effective Giving

Tijdens de FIN-najaarsbijeenkomst op 23 november verzorgden wij de parallelsessie: Streven naar maximale impact. Wij zouden graag alle FIN-leden willen vragen om deze korte enquête (5 minuten) te beantwoorden.
lees verder >>

Wijdoenmee.nu

Het online platform WWW.WIJDOENMEE.NU heeft sinds mei 2016 landelijk 200 initiatieven voor- en door vluchtelingen financieel gesteund. Er is voldoende budget voor het financieren van nogmaals 200 initiatieven.
lees verder >>

Iona Stichting - Symposium

Op zaterdag 11 november 2017 organiseert de Iona Stichting een symposium met Tho Ha Vinh (director Bhutan Institute Gross National Happiness) en Gerald Häfner (mede-oprichter van Die Grünen).
lees verder >>

Mystiek Vermogensfondsen Wegnemen

Interview met Suzette de Boer op platform 'Voor Nu en Later... Erven, Schenken en Nalaten'.
lees verder >>

Reactie SBF op het Regeerakkoord

Het Regeerakkoord is door SBF doorgenomen op maatregelen die direct van invloed zijn op (de randvoorwaarden voor) de filantropische sector. De nieuwe coalitie lijkt gevoelig voor de oproep van de sector om filantropie te erkennen als een belangrijk fundament voor maatschappelijke binding en actief burgerschap.
lees verder >>  FIN-themabijeenkomst Internationale Samenwerking:

  ‘Samenwerking: vrijblijvend of verbindend?’

  Donderdag 11 december organiseert de FIN een bijeenkomst met als thema ‘Samenwerking: vrijblijvend of verbindend’? FIN-leden die actief zijn op het terrein van internationale samenwerking of voornemens zijn dit te gaan doen zijn welkom om zich hiervoor aan te melden. De inleiding wordt verzorgd door mevrouw Jo Andrews, directeur van het Europese Ariadne netwerk voor fondsen. FIN-voorzittter Rien van Gendt zal spreken over de post-2015 agenda en de rol van vermogensfondsen. Daarna volgen vijf ronde tafelsessies, waarin u wordt uitgedaagd om samen met collega fondsen te discussiëren over het onderwerp samenwerking, verbinden van partijen en cofinanciering. Hoe bereikt u met de juiste partners meer impact?

  Datum: donderdag 11 december van 13.30 tot 18.00 uur (inclusief borrel)

  Plaats: Het R.C. Maagdenhuis, Amsterdam

  Klik hier voor de uitnodiging en het programma.

  Aanmelden voor 27 november.
  Stuur het ingevulde aanmeldingsformulier naar: info@verenigingvanfondsen.nl

   

   

   

   

   

   

  Terug