Effective Giving

Tijdens de FIN-najaarsbijeenkomst op 23 november verzorgden wij de parallelsessie: Streven naar maximale impact. Wij zouden graag alle FIN-leden willen vragen om deze korte enquête (5 minuten) te beantwoorden.
lees verder >>

Wijdoenmee.nu

Het online platform WWW.WIJDOENMEE.NU heeft sinds mei 2016 landelijk 200 initiatieven voor- en door vluchtelingen financieel gesteund. Er is voldoende budget voor het financieren van nogmaals 200 initiatieven.
lees verder >>

Iona Stichting - Symposium

Op zaterdag 11 november 2017 organiseert de Iona Stichting een symposium met Tho Ha Vinh (director Bhutan Institute Gross National Happiness) en Gerald Häfner (mede-oprichter van Die Grünen).
lees verder >>

Mystiek Vermogensfondsen Wegnemen

Interview met Suzette de Boer op platform 'Voor Nu en Later... Erven, Schenken en Nalaten'.
lees verder >>

Reactie SBF op het Regeerakkoord

Het Regeerakkoord is door SBF doorgenomen op maatregelen die direct van invloed zijn op (de randvoorwaarden voor) de filantropische sector. De nieuwe coalitie lijkt gevoelig voor de oproep van de sector om filantropie te erkennen als een belangrijk fundament voor maatschappelijke binding en actief burgerschap.
lees verder >>  Oproep kostenvergoeding conferenties

  De Jaap Schouten Foundation stelt ieder jaar een gelimiteerd aantal vergoedingen beschikbaar voor pas afgestudeerde onderzoekers om internationale conferenties bij te wonen op het gebied van urologie, cardiologie en angiologie. 

  Aanvragen dienen voor 24 mei 2016 binnen te zijn.
  Voor meer informatie kijk op www.schoutenfoundation.org

   


   

  Call for Travel Grant Applications

  The Jaap Schouten Foundation makes every year a limited number of travel grants available to early career researchers to attend international conferences in the fields of urology, cardiology and angiology.

  Application Deadline for 2016: 24 May 2016
  Further information: www.schoutenfoundation.org

   

  Terug